Management Service en Business Development

Met een consultant van ProData Management krijgt u:

 • Een ervaren adviseur uit de top van het bedrijfsleven, uitermate deskundig en met aantoonbare ervaring om de meest complexe bedrijfsvraagstukken op te lossen
 • Minimaal 10 jaar specialist en praktijkervaring op managementniveau
 • Een zorgvuldig geselecteerde expert met de know-how om samen met u de specifieke uitdaging aan te gaan
 • Een management consultant die uw business begrijpt

Advies van topmanagers uit uw branche

Wanneer uw bedrijf voor een uitdaging staat waar mogelijk alleen doorgewinterde managers mee te maken hebben gehad in hun carrière, dan bent u bij ProData Management aan het goede adres. Wij beschikken over het grootste netwerk van management consultants in Noord-Europa en hebben de adviseur in huis die bij u past. Met contacten in nagenoeg alle branches en op alle vakgebieden kunnen wij adequaat een team creëren van tijdelijke collega's, stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd. Maatwerk en specialisten die reeds met het bekende bijltje hebben gehakt.

Met een bedrijfsadviseur van ProData Management krijgt u:

 • Een topmanager met een hands-on mentaliteit en meer dan 10 jaar ervaring, die bewezen heeft bedrijfsvraagstukken succesvol op te lossen
 • Een zorgvuldig geselecteerde expert met een uitmuntende staat van dienst en geschikt voor de job
 • Een management consultant die uw visie en missie begrijpt
 • Een oplossing voor uw probleem, gebaseerd op praktijksituaties, kennis en ervaringen
 • Een professional die de continuïteit van uw bedrijf vooropstelt, met als doel omzet en prestaties te verbeteren
 •  Kennis, advies en service op maat tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief
 • Een senior management consultant die verantwoordelijkheid neemt en oplossingen aandraagt tegen een vaste prijs

Ik wil inspiratie opdoen en een sparring partner.

Management
consulting

Praktische en waardevolle adviezen op managementniveau

Bij ProData Management hebben wij een visie: praktische en waardevolle adviezen verstrekken en nauw samenwerken met uw managers. Wij leven ons in en bijten ons vast in de kwestie om vervolgens uw managementteam te inspireren en te adviseren op strategisch gebied. Maar wij ondersteunen u ook op operationeel gebied en bij implementatie.

ProData Management consulting helpt bedrijven:

 • prestaties verbeteren en risico's verminderen
 • gezonde bedrijfsbesluiten maken en te focussen op lange-termijnresultaten en groei
 • concurrerender te worden door innovatie en slim inspelen op ontwikkelingen in de markt
 • anticiperen en veranderingen snel en met vertrouwen door te voeren

ProData Management is een ervaren partner als het gaat om bedrijfsadviezen, met de technische en commerciële expertise om samen met u het hoofd te bieden aan de grootste zakelijke uitdagingen van vandaag de dag.

Management
consulting
Resultaatgericht

Management consulting waar u wat aan heeft

ProData Management verzekert u van resultaat, meetbaar en als handvat om te groeien waarbij de focus ligt op investeren. Wij zorgen er verder voor dat onze praktijkgerichte adviezen worden uitgevoerd en toegepast en helpen u succesvol te navigeren door elke fase.

Onze management consultants blijven bij u gedurende het gehele traject. Zij begrijpen waar u heen wilt en bekijken de uitdaging waar u voor staat altijd vanuit een zakelijk perspectief, net als uw managers.

Wij adviseren u graag op het gebied van:

 • Management consulting
 • Business management en development
 • Procesoptimalisatie
 • Verandermanagement
 • Implementatie van technologie, werving en selectie van IT specialisten en nearshoring diensten in Polen
 • Strategiebepaling en operationele diensten
Resultaatgericht
Branchekennis,
werkmethoden en zekerheid

Bedrijfsadvies gebaseerd op praktijkervaring

Wanneer u een oplossing zoekt voor een complex bedrijfsvraagstuk, dan heeft u iemand nodig uit de praktijk die kennis heeft van de huidige markt en zekerheid biedt. ProData Management heeft de expertise in huis om oplossingen aan te dragen voor uw probleem en levert deskundige bedrijfsadviseurs met een hands-on mentaliteit.

ProData Consult beschikt over een uitgebreid netwerk van onafhankelijke adviseurs met ervaring op velerlei vakgebieden in nagenoeg elke branche.

Wie zijn onze klanten?

Bedrijfsadviezen op strategisch niveau

ProData Management kan bedrijven en organisaties bijstaan in alle ontwikkelingsfases. Het ondernemingsplan met de bedrijfsvisie, de missie en de strategie staat elke dag centraal voor een manager.

Bij ProData Management zijn we ervan overtuigd dat wanneer een bedrijf mee wil tellen de operationele uitvoering correct vertaald moet zijn vanuit het strategische beleid. Wij hebben ervaring, evenals bijzonder veel inspiratie, en gaan de uitdaging graag aan. Hieronder leest u meer over de diensten die wij bieden op strategisch niveau.

Op tactisch niveau:

Wij helpen uw organisatie ook met alledaagse dingen om het doel te bereiken. Op dit punt heeft ProData Management een uniek concept.

Op operationeel niveau:

Wij behandelen accounts en projecten van a tot z en hebben de beschikking over freelance IT professionals.

Wij kunnen ook afdelingen overnemen of een vestiging opzetten in Polen via ons nearshoring kantoor ter plaatse.

Tekst verbergen

Wie we zijn en wat we doen

 • Met veel ervaring als manager en minimaal 10 jaar in het vak zijn de bedrijfsadviseurs van ProData Management ervaren project- en accountmanagers.
 • Uit een groot netwerk van topmanagers en specialisten uit de branche kunnen wij een zorgvuldige selectie maken en de juiste adviseur kiezen die bij uw bedrijf en uw branche past.
 • Het netwerk bestaat uit bedrijfsadviseurs met ruime ervaring als manager en competenties die zich uiten in onafhankelijke praktijkadviezen en hulp bij implementatie.

Tekst verbergen

Onze werkwijze

 • Om te beginnen gaan wij uitvoerig met u in gesprek om de exacte aard en achtergronden van het probleem vast te stellen. Vervolgens formeren wij een team van specialisten die ervaring hebben met de kwestie.
 • Efficiënt en effectief, zonder onnodig lange procedures te doorlopen. Wij zijn experts en willen onze kennis en ervaring graag met u delen.

Wat we niet doen:

 • Bij ProData Management geloven wij niet in "one size fits all". Standaard oplossingen bestaan niet. Onze kracht is juist om processen af te stemmen op de specifieke situatie en handvatten te bieden die daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf.

 • Wij geven geen standaard service of standaard antwoorden. Wij bieden bedrijfsadvies op maat, formeren onze teams persoonlijk en selecteren uitsluitend topmanagers uit uw branche die de uitdaging aankunnen.

Tekst verbergen

Wat u krijgt

 • Advies op maat van topmanagers tegen een zeer scherp tarief
 • Een bureau dat verantwoordelijkheid neemt en opdrachten uitvoert voor een vastgestelde prijs.
 • Het complete plaatje - wij luisteren, begrijpen en implementeren
 • Optimalisatie van uw business, prestatieverhogend en risicobeperkend
 • Goed doordachte bedrijfsbesluiten met de focus op lange-termijnresultaten
 • Een sterkere concurrentiepositie door innovatie en snel schakelen
 • Een full-service concept - wij bepalen de strategie, voeren veranderingen door en bewaken het alledaagse reilen en zeilen binnen de organisatie

ProData Management streeft ernaar een waardevolle partner te zijn voor onze klanten door onafhankelijke adviezen te geven op alle managementniveaus tegen een redelijke prijs. Met deze visie willen wij ons doel bereiken en de beste Noord-Europese organisatie worden op het gebied van management consultancy, gebaseerd op uw succes. 

Tekst verbergen

Branchekennis,
werkmethoden en zekerheid
Dienstverlening
op strategisch niveau

Bedrijfsadvies op operationeel niveau

ProData Management kan bedrijven en organisaties bijstaan in alle ontwikkelingsfases. Het ondernemingsplan met de bedrijfsvisie, de missie en de strategie staat elke dag centraal voor een manager.

Bij ProData Management zijn we ervan overtuigd dat wanneer een bedrijf mee wil tellen de operationele uitvoering correct vertaald moet zijn vanuit het strategische beleid. Wij hebben ervaring, evenals bijzonder veel inspiratie, en gaan de uitdaging graag aan. Hieronder leest u meer over de diensten die wij bieden op strategisch niveau.

Lees meer over diensten op strategisch niveau

Business model

Strategie beoordeling
Op hoog niveau de link beoordelen tussen de bedrijfsstrategie en het geïmplementeerde business model. Is er wederzijds begrip voor de gestelde uitdagingen, doelen en kansen in de organisatie?

Business Infrastructure
Beoordeling van de leveringsstrategie van het bedrijf: hoe het bedrijf produceert en zijn producten aflevert aan klanten, en hoe de organisatie de strategische doelen van het bedrijf ondersteunt.

Compliance
Pragmatische beoordeling van de processen en procedures vanuit het oogpunt van de wet- en regelgeving. Risicomanagement, business en technologie plus rapportages van de belangrijkste key numbers (Basel II, Solvency II, etc.).

Management en Governance
Beoordelen van management rollen en verantwoordelijkheden, het meten en rapporteren van eventuele knelpunten. Er wordt gekeken naar bedrijfsprocessen, jaarcyclus, actieplan, budget en follow-up, evenals technologie acquisitie en kostenreductie.

Trusted Advisor
Een betrouwbare bedrijfsadviseur voor het topmanagement binnen uw organisatie om specifieke kwesties op te lossen of veranderingen door te voeren. Inspireren en sparren, persoonlijk en vertrouwelijk.


IT strategie

Operational services
Beoordeling van de verkoopkanalen voor operationele diensten. Beoordelen en implementeren van optimale sourcing strategieën.

Applicatie sourcing
Beoordelen en implementeren van een sourcing strategie voor ontwikkeling en onderhoud.

IT architectuur
Beoordelen van de bestaande IT architectuur en management processen, inclusief reference architecture (framework), distributie status, eigendom en processen.

IT infrastructuur
Beoordeling van de IT infrastructuur inzake designs, platform strategieën en strategische opties (samenvoegingen, veranderingen, re-hosting, etc.).

IT inrichting
Pragmatische beoordeling van de IT inrichting, vaststellen van problemen, doelstellingen en actieplan.

Inkoop service
Pragmatische beoordeling van bestaande inkoopprocedures, effectiviteit, problemen en mogelijkheden.


HR

Personeel en organisatie
Beoordelen van personeel en competenties. Persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen bepalen in gesprekken en verzorgen van trainingen en opleidingen.

Management beoordeling
Hoe scoren uw managers? Een SWOT analyse om de perspectieven vast te stellen, op basis van sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen.

Tekst verbergen

Dienstverlening
op strategisch niveau
Advisering
op beleidsmatig niveau

Advies op beleidsmatig niveau

Ervaren managers weten dat het vertalen van een visie niet gemakkelijk is. De juiste manier vinden in een wereld van complexe technieken en uitdagingen vraagt vaak om beleidsmatige veranderingen. Een stap vooruit kan soms een stap opzij betekenen.

De situatie in elk bedrijf is weer anders, daar zijn wij van ons van bewust bij ProData Management. Wij helpen u graag met ingewikkelde processen, het snel boeken van resultaten, investeringen bewaken en de focus houden op de missie van het bedrijf.

Lees meer over onze diensten op beleidsmatig niveau

IT organisatie en processen

State of the Union
Door middel van interviews het gezamenlijke standpunt bepalen, evenals de uitdagingen, doelen en prioriteiten vaststellen voor het bedrijf.

Prioriteiten vaststellen en toekennen
Beoordeling van de prioriteiten die zijn gesteld door het bedrijf en de processen in kaart brengen, evenals de status, doelstellingen, problemen en dilemma's.

Facilities Management (FM) - beheer en analyse
Beoordeling van geïmplementeerde processen en procedures voor het beheer van FM contracten.

Service management review
Beoordeling van geïmplementeerde processen en procedures voor het beheer van business requirements in Service Level Agreements (SLA) en/of de invoering van SLA.

Vendor management
Beoordeling van geïmplementeerde processen en procedures voor het beheer van leverancierscontracten variërend van hardware tot aan peopleware.

Proces checkup
Pragmatische checkup en globale controle van ingevoerde processen, de triggers - input / output - huidige status en belangrijke factoren (geld, mensen, technologie).

Kosten en efficiency

Execution assessment
Vaststellen op welke manier de organisatie de strategie vertaalt, beoordeling van execution metrics in de organisatie met de focus op doelstellingen nastreven. Pragmatische analyse inzake cross-follow-up, management en niet minder belangrijk communicatie en motivatie.

Onderzoek en identificatie
Pragmatische analyse van kostenelementen op het gebied van technologie, de status, uitdagingen en kansen.

Efficiency verbeteren
Benchmark van productie, efficiency en kosten levels (compass, Zangenberg, etc.).

Tekst verbergen

Advisering
op beleidsmatig niveau
Ydelser
at operational level

Bedrijfsadvies op operationeel niveau

De uitvoering van een ondernemingsplan is nooit simpel of transparant. Soms heb je iemand met een frisse blik nodig die overzicht heeft en samen met u kijkt naar de obstakels op de weg en complexe relaties.

Bij ProData Management denken en doen wij als managers en verplaatsen wij ons in uw positie. Wij helpen u om strategie en beleid te vertalen naar bedrijfsprocessen en successen te boeken, ze meetbaar te maken, resultaatgericht te werken en de communicatie met uw medewerkers te optimaliseren.

Lees meer over onze dienstverlening op operationeel niveau

Productie

Senior management services
Senior management services zoals consulting, coaching, interim management en stakeholder management.

Veranderingsprocessen programma
Beheer van belangrijke applicaties, transitions linking organisaties, technologie en bedrijfsvraagstukken.

Project management
Beheer van grote projecten.

Werving & Selectie
6.000 onafhankelijke specialisten staan voor u klaar om business en IT projecten aan te pakken.

Infrastructuur ontwerp en implementatie
Ontwerp en implementatie van IT technische infrastructuur oplossingen.

Procedure en aanpak

Onze ambitie is om van waarde te zijn voor bedrijven in de breedste zin van het woord. ProData Management partners zijn zelf succesvolle managers, allround en met hun ruime ervaring en relevante achtergrond zijn ze u graag van dienst.

Samen met u brengt ProData Management de probleemstelling en specifieke behoeften in kaart, evenals de kansen en bedreigingen in de markt. Wij werken niet met standaard concepten, maar leveren maatwerk met praktische oplossingen. Als het nodig is, verrichten wij vooronderzoek en een data analyse. Onze aanpak is gestructureerd en professioneel, maar altijd afgestemd op uw bedrijf en het specifieke project.

Dit uitgangspunt is de basis voor een prettige samenwerking met managers en organisaties in alle branches. In de rol van vertrouwenspersoon gaan wij in gesprek met de directie voor advies en inspiratie. Tegelijkertijd dagen wij hen uit om kritisch te kijken naar het strategische beleid en de bedrijfsbesluiten. Wij helpen de organisatie met de dagelijkse gang van zaken om het doel te bereiken, want ook dit is de kracht van ProData Management: we zijn projectleider, stellen teams samen van gekwalificeerde mensen, maar kijken ook mee op de werkvloer. Een management consultant adviseert en ondersteunt u op alle fronten gedurende het gehele traject. Wij kunnen ook IT diensten overnemen of helpen met het opzetten van een vestiging in Polen via ons nearshoring kantoor in Warschau. U bent aan zet.

Tekst verbergen

Ydelser
at operational level

Bedrijfsadvies gebaseerd op praktijkervaring

ProData Consult slaat gegevens in uw browser / apparaat op met behulp van cookies ten behoeve van statistieken en optimalisatie van onze websites en optioneel voor gerichte reclame. Door dit te accepteren, geeft u ons toestemming voor dit gebruik van cookies. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie. U kunt hier altijd uw toestemming intrekken: Privacybeleid & cookies

De website vereist het gebruik van "Noodzakelijke cookies". Onze noodzakelijke cookies worden alleen gebruikt voor het leveren van een functionerende website en webservice.

Geselecteerde diensten van derden kunnen cookies opslaan om relevante advertenties op websites van derden te plaatsen.