On-line overzicht ingehuurde consultants

Vraag een demo

Zicht op de administratie van uw ingehuurde IT consultants - helemaal gratis

Als klant bij ProData Consult krijgt u gratis en onbeperkt toegang tot onze  klantmodule. De module geeft een volledig overzicht van de ingehuurde  consultants. Het systeem is eenvoudig in gebruik.

In de klantmodule kunt u:

Zicht krijgen op zowel alle consultants die u reeds inhuurt, als mogelijke geschikte kandidaten voor openstaande posities. Van iedere consultant zijn o.a. contactgegevens en het CV beschikbaar.

Zicht krijgen op de kosten van de consultants. De gezamenlijke kosten zijn te bekijken, maar ook het uurtarief en de geschreven uren van individuele consultants.

De status inzien van openstaande aanvragen, deze aanpassen en nieuwe aanvragen toevoegen. Ook is zichtbaar welke consultants op welke aanvragen aangeboden zijn.

De prestaties van de consultant volgen - zowel individueel als gezamenlijk. De statistieken zijn gebaseerd op de periodieke evaluaties.

Begin goed

De online klantmodule van ProData Consult is een gemakkelijk te bereiken, transparante en effectieve tool, die het beheren van uw ingehuurde IT-consultants eenvoudig en overzichtelijker maakt.

We geven u met de klantmodule de mogelijkheid om de administratie van consultants op één plek te verzamelen. De module is bereikbaar via computer, tablet en smartphone. Hier kunt u enkele functies bekijken: