Een consultancybureau met een groot aantal contacten en een gigantisch netwerk - Lars Olling, IT-manager, YouSee

YouSee:

Een consultancybureau met een groot aantal contacten en een gigantisch netwerk

De reden waarom ik de eerste keer externe IT-consultants gebruikte, was dat ik een gebrek aan ontwikkelingsresources had. Ik bevond mij in een situatie waarin ik gewoonweg niet genoeg personeel had om de projecten gereed te krijgen.

ProData Consult, het consultancybureau, werkt nu reeds vele jaren met TDC, en wij hebben een kaderovereenkomst met hen. De voornaamste reden waarom ik ervoor kies met hen te werken, is evenwel hun competent personeel, dat uitstekend werk levert met het aanbrengen van de juiste resources — en zulks in ijltempo. Ik bevind mij vaak in situaties waarin ik IT-competenties vier dagen geleden al nodig had — dus er valt geen tijd te verliezen!

In mijn ervaring is ProData Consult een zeer flexibel consultancybureau met een groot aantal contacten en een gigantisch netwerk, dat het ertoe in staat stelt hooggekwalificeerde IT-resources zeer vlug te vinden. Hun IT-consultants zijn competent, toegewijd en gemotiveerd. De consultants leveren een volledige bijdrage, zijn heel proactief en voegen werkelijk kennis aan onze projecten toe.


Lars Olling
IT-manager