Stap 3: Wij sturen u CV’s van IT professionals

  • U ontvangt van ons 1 tot 3 CV's van IT professionals
  • Wij streven ernaar om u binnen 24 uur na aanvraag een CV toe te sturen

Binnen 24 uur selecteren wij 1-3 IT professionals

Wellicht is er sprake van een deadline bij u. Daarom streven wij ernaar om u binnen 24 uur CV's toe te sturen van één of meerdere IT professionals. Wij informeren u ook over de beschikbaarheid van de kandidaat en andere zaken die van belang kunnen zijn voor het project, evenals een indicatie van het uurtarief van elke kandidaat.

U kunt de CV's op uw gemak bekijken en bij vragen contact opnemen met één van onze medewerkers die de kandidaten veelal goed kennen.


Kwaliteiten van de kandiaat en CV

Wanneer wij op zoek gaan naar een IT professional voor een specifieke job letten wij in het bijzonder op recente ervaring op het gewenste vakgebied, sociale vaardigheden en positieve klantreacties. Voor ons kwaliteitsproces bewaren wij honderden klantreacties voor onze IT professionals. Via evaluatieformulieren worden de scores van de kandidaten bijgehouden op het gebied van prestatie en sociale competentie voor de betreffende taak.

Lees meer over Kwaliteitsproces.

Onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van de definitieve beslissing. Zij kennen de kandidaten en kunnen goed inschatten of de IT professional past bij uw bedrijf en het project.


Kwaliteiten van de kandiaat en CV