Vendor Management Service – effectief beheer van IT leveranciers

 • Overzichtelijk contractbeheer van toeleveranciers en externe specialisten
 • Eenheid in inhuren, facturatie en contracten
 • Geen monopolie - uw IT afdeling kan blijven samenwerken met gespecialiseerde bureaus
 • Alle IT professionals van ProData Consult beschikken over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Minder administratiekosten

Met Vendor Management Service (VMS) kunt u het beheer van IT leveranciers en externe partijen aan ons overlaten, terwijl u toch zelf beslist.

Het kan ingewikkeld en risicovol zijn om samen te werken met meerdere leveranciers en freelancers vanwege verschillende uurtarieven, verschillende verzekeringsregelingen etc.

Daarom biedt ProData Consult Vendor Management Service, waarmee wij geheel of gedeeltelijk de administratie rondom leveranciers overnemen van u, of het nu freelancers zijn die op projectbasis bij u werken of specialisten via diverse bureaus.

Voordelen van de ProData Consult's Vendor Management Service:

 • Eenduidig proces voor het aannemen, betalen en contracteren van IT professionals
 • Effectief risicobeperking
 • Minder administratiekosten
 • Eenvoudig beheer van contractverlengingen, contractopzeggingen en uurtarieven met behulp van de handige, gratis beheermodule van ProData Consult
 • Inzicht in alle kosten met betrekking tot de IT professionals via de gratis, online beheermodule.
 • Een zeer aantrekkelijke prijs, dankzij onze efficiënte IT systemen
 • Alle IT professionals zijn verzekerd via ProData Consult en beschikken over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 • U kunt gebruik blijven maken van uw preferred leveranciers of freelance IT professionals terwijl u profiteert van een eenduidig leveranciersbeleid

Lees meer over administratie van IT professionals en de unieke beheermodule van ProData Consult.

Lees meer over ProData Consult en beoordeling van IT professionals en kwaliteitsbewaking.

SDC:

Service oriented, dependable, and professional

Since September 2014 SDC A/S has had a nearshore development center in Warszawa, Poland. At present our nearshore center counts around 60 consultants placed at two different locations in Warsaw operated by two of our vendors. We use multiple vendors for recruitment of resources.

Prodata Consult has helped from the beginning, and is still helping SDC attract the right profiles for our nearshore center. Also Prodata Consult is providing a full serviced office space for the resources including basic IT infrastructure facilities for the largest of our locations in a multivendor setup. We are happy with the services provided by Prodata Consult’s department in Poland.

It is my experience that ProData Consult is a very service oriented, dependable, and professional service and resource provider. 


Michael Madsen
Nearshoring Manager

Arla foods amba:

IT-professionals nemen de druk en stress weg bij Arla

ProData Consult is een adequate en flexibele partner. Ze kunnen feilloos de juiste kandidaat vinden die past binnen het profiel dat wij zoeken voor de IT-projecten bij Arla.

Ik vind ook de samenwerking met de accountmanager van ProData Consult heel prettig. De betrokkenheid is groot en de begeleiding van de kandidaten is bijzonder goed. Omdat hij veelvuldig bij ons over de vloer komt, weet hij precies wat er speelt.

De IT-professionals en projectmanagers van ProData Consult hebben al veel successen behaald voor Arla. Ze leveren kwaliteit en weten problemen op een professionele manier op te lossen. Daarbij zijn ze zeer loyaal en stellen bij het project het belang van Arla altijd voorop.

Het zijn ook onze ‘redders in nood’ waarmee ik wil zeggen dat ze ons vaak uit de brand helpen in het hoogseizoen zodat de werkdruk bij de vaste medewerkers van Arla beperkt blijft.

De accountmanager bij ProData Consult kent ons goed en is nauw betrokken bij onze projecten en opdrachten. Hij is bekend met de problematiek en weet precies welk type kandidaat bij de projecten past, waardoor ik zelf weinig tijd hoef te investeren in het zoeken naar freelance IT-professionals. Hij fungeert bijna als een HR-manager, die bij mij beslist de druk weghaalt.


Christian Neumann
Senior Manager

Nordic Aviation Capital:

Alles in één hand

Nordic Aviation Capital is een snelgroeiend bedrijf dat hoge eisen stelt aan de ontwikkeling van de organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Het is een behoorlijke uitdaging voor mij als IT-manager om de strategische doelen te halen en de synergie te behouden tussen de bedrijfsstrategie en de technologische ondersteuning. Op operationeel niveau is het de kunst om de juiste IT krachten en competenties te vinden die de projecten aan kunnen zonder verlies van kwaliteit.

Met ProData Consult als leverancier van IT-professionals, managementadviseurs en nearshoring diensten in Warschau, Polen, heb ik een full-service bureau gevonden waar ik alle competenties vind die ik zoek. ProData is als partner van grote waarde voor ons, omdat zij nieuwe mogelijkheden en diensten aanbieden waar ik nooit eerder aan gedacht heb.

Ik heb IT-professionals en managers over de vloer gehad die de IT-organisatie naar een heel nieuw level hebben gebracht en een solide link hebben gecreëerd tussen de bedrijfsstrategie en de IT-strategie. Daarbij is rekening gehouden met de nodige dynamiek, optimalisatie van de uitgaven en de slagvaardigheid van het bedrijf.    

Bovendien biedt ProData Consult de mogelijkheid om ad hoc teams te versterken met hooggekwalificeerde IT-specialisten. Verder heeft de implementatie van nearshoring met Poolse IT-professionals via het kantoor van ProData in Warschau zeer goed uitgepakt. Enerzijds vanwege het bijzonder hoge niveau van de IT-professionals, anderzijds vanwege hun proactieve houding en inzet, evenals een aantrekkelijke prijs.

Het partnership heeft aan al onze eisen en verwachtingen voldaan die we hadden voordat we gingen samenwerken – het is compleet naar onze zin. We kunnen het servicelevel bijna niet bijhouden dat geboden wordt. Ik heb het gevoel dat de rode loper constant voor mij als klant wordt uitgelegd.


Mads Krog Jensen
IT Manager

Santander Consumer Bank (DK):

Snel beschikken over gekwalificeerde competenties

Met ProData Consult als leverancier van IT-professionals kunnen we ad hoc rekenen op gekwalificeerde kandidaten en competenties. Ze staan garant voor professionaliteit en kwaliteit. De IT-professionals zijn in staat de projecten zich snel eigen te maken, begrijpen wat er van hen verwacht wordt en worden feilloos onderdeel van het team. 

Door de kwaliteit en snelheid van ProData Consult is ons bedrijf ongelooflijk schaalbaar en flexibel geworden. 


Flemming Kirkskov
IT Director

GN Netcom:

De gekwalificeerde consultants die wij op korte termijn nodig hebben

Ik ben geheel tevreden met onze professionele relatie met ProData Consult, die gekenmerkt wordt door een hoog niveau aan professionalisme. Ik waardeer ten zeerste de capaciteit van het team van ProData Consult om op korte termijn de juiste consultants te vinden die wij nodig hebben, vooral in tijden waarin deze behoefte zich welhaast van de ene dag op de andere kan voordoen.

Niet enkel zijn de IT-consultants van ProData Consult professioneel geoefend; ze slagen ook op sociaal niveau, integreren zich naadloos in het team en worden deelachtig aan de dialoog met onze onderneming. Zonder enige twijfel hebben zij een bijdrage geleverd aan ons succes bij het afleveren van projecten binnen de deadline en het budget — tot grote genoegdoening van onze onderneming.


Kenneth Ullmann
Manager
IT e-toepassingen

Energinet.dk:

Meer kansen om te groeien

Energinet.dk maakt sinds 2006 gebruik van IT-professionals via ProData Consult, een lange-termijn samenwerkingsverband.

Respect, hoe ProData keer op keer snel de juiste competenties levert zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Niet zomaar een match, maar de perfecte kandidaat met precies de skills die we op dat moment nodig hebben. Maatwerk!

Door adequaat te reageren op onze aanvragen stelt ProData Consult ons in staat om op te schalen en een projectteam tijdelijk snel te versterken.

De IT-professionals en projectmanagers die we krijgen van ProData lossen grote en complexe vraagstukken op voor Energinet.dk. En ik waardeer de manier waarop de IT-professionals het project aanpakken – door gebruik te maken van hun ervaring en vaardigheden lossen zij problemen efficiënt op en geven zij meerwaarde aan het project.


Nicolaj Nørgaard Petersen
Department Manager