IT-professionals nemen de druk en stress weg bij Arla - Christian Neumann, Senior Manager, Arla foods amba

Arla foods amba:

IT-professionals nemen de druk en stress weg bij Arla

ProData Consult is een adequate en flexibele partner. Ze kunnen feilloos de juiste kandidaat vinden die past binnen het profiel dat wij zoeken voor de IT-projecten bij Arla.

Ik vind ook de samenwerking met de accountmanager van ProData Consult heel prettig. De betrokkenheid is groot en de begeleiding van de kandidaten is bijzonder goed. Omdat hij veelvuldig bij ons over de vloer komt, weet hij precies wat er speelt.

De IT-professionals en projectmanagers van ProData Consult hebben al veel successen behaald voor Arla. Ze leveren kwaliteit en weten problemen op een professionele manier op te lossen. Daarbij zijn ze zeer loyaal en stellen bij het project het belang van Arla altijd voorop.

Het zijn ook onze ‘redders in nood’ waarmee ik wil zeggen dat ze ons vaak uit de brand helpen in het hoogseizoen zodat de werkdruk bij de vaste medewerkers van Arla beperkt blijft.

De accountmanager bij ProData Consult kent ons goed en is nauw betrokken bij onze projecten en opdrachten. Hij is bekend met de problematiek en weet precies welk type kandidaat bij de projecten past, waardoor ik zelf weinig tijd hoef te investeren in het zoeken naar freelance IT-professionals. Hij fungeert bijna als een HR-manager, die bij mij beslist de druk weghaalt.


Christian Neumann
Senior Manager