Ik ben geheel tevreden met de service die ik krijg - Johnny Iversen, Manager of Business IT Software Development, DONG Energy

DONG Energy:

Ik ben geheel tevreden met de service die ik krijg

Als Manager of Business IT Software Development bij DONG bestaat een van de voornaamste uitdagingen erin, de juiste en de best gekwalificeerde IT-resources te vinden om onze taken op te lossen.

Aangezien ProData Consult sedert 2003 zeer bevredigende consultancydiensten aan Elsam Engineering heeft geleverd, was het niet meer dan normaal dat de samenwerking zou worden voortgezet na de fusie met DONG Energy.

ProData Consult is een gevestigd en doeltreffend consultancybedrijf, en met drukke en hectische activiteiten van alledag is het belangrijk voor mij dat ik zo min mogelijk tijd besteed aan het rekruteren van externe IT-consultants en dat ik er het optimale resultaat uit haal.

Voor mij is het van belang, een consultancybedrijf te hebben dat resources van de allerhoogste kwaliteit kan aanleveren. En het moet gezegd: ProData Consult beantwoordt daaraan. Het lijkt mij dat ze een immens netwerk hebben en talrijke gekwalificeerde IT-consultants die paraat staan.

Ik ben geheel tevreden met de service die ik krijg. ProData Consult is zeer goed in het begrijpen van mijn behoeften, dus is het niet nodig dat ik een heleboel tijd besteed om hen te integreren in de business en omstandigheden van DONG Energy.


Johnny Iversen
Manager of Business IT Software Development